Koopprijs

Van € 469.500 - € 477.500

Aantal woningen

3

Woonoppervlakte

155 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Vrijstaand
Perceeloppervlakte
520 m2 tot 551 m2
Inhoud
465 m3

Omschrijving

De Vossenburglaan fase 2: ruim en luxe wonen in Tersluis, Meerstad
Wonen op een toplocatie nabij het prachtige Woldmeer, omgeven door rust en ruimte, en met de stad Groningen om de hoek. Dát biedt het nieuwbouwproject aan de Vossenburglaan van Tersluis. Nu fase 1 met succes is verkocht, is het tijd voor fase 2.

De 16 nieuwe woningen van Vossenburglaan fase 2 worden gekenmerkt door een verrassende architectuur, volop ruimte en een hoogwaardige afwerking. Net als in fase 1 gaat het om eigentijdse woningen met een stoer ontwerp, en sluiten fase 1 en 2 naadloos op elkaar aan. In fase 2 nu met nóg meer keuze in woningtypen. Deze fase bestaat uit vijf rijwoningen, acht twee-onder-een-kapwoningen en (nieuw in deze fase!) drie vrijstaande woningen. Uniek is de special (vrije kavel) voor wie écht iets bijzonders wil.

De variaties in gevel en kap geven het geheel een speelse uitstraling. Alle woningen zijn volledig gasloos en worden opgeleverd met onder andere luxe sanitair en tegelwerk, een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Dat betekent duurzaam en comfortabel wonen én profiteren van lage woonlasten. De vrijstaande woningen, hoekwoningen en twee-onder-één-kapwoningen hebben op eigen terrein ruimte voor twee parkeerplekken, waarbij de oprit zelf naar wens aan te leggen is. De bewoners van de rijwoningen kunnen hun auto kwijt in de parkeerhaven aan de weg. Aan de Vossenburglaan in het hart van Tersluis vind je alle aspecten die jouw woongeluk compleet maken.


VRIJSTAANDE WONINGEN:
Nieuw in fase 2 zijn de drie ruime vrijstaande woningen. Het markante metselwerk sluit mooi aan bij de rest van het aanbod. De woningen hebben standaard drie ruime slaapkamers, een aangebouwde stenen berging, en een diepe tuin gelegen op het zuiden. De hoge ramen op de begane grond zorgen voor veel lichtinval en de openslaande deuren naar de tuin maakt dat je zowel binnen als buiten kunt genieten van optimaal wooncomfort.

Fase 2 is volop in ontwikkeling. De conceptimpressies zijn uitsluitend indicatief en ter inspiratie, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.


LOCATIE - LUXE WONEN IN MEERSTAD
Meerstad is dé nieuwe en groenste wijk van Groningen. Door de unieke ligging aan het Woldmeer, tussen stad en natuur, profiteer je van het beste van twee werelden. Je ervaart de ruimte en vrijheid van de natuur, en je bent binnen afzienbare tijd bij alle stedelijke voorzieningen, en alles op fietsafstand van het bruisende centrum van Groningen.
Tersluis, onderdeel van Meerstad, is een nieuwbouwwijk in een vergevorderd stadium. De wijk wordt steeds mooier en completer. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om heerlijk te wonen, te leven en te recreëren.
Wil jij wonen in het visitekaartje van Tersluis? Ontdek het woningaanbod in fase 2 en meld je aan als geïnteresseerde.

VOORZIENINGEN
Tersluis is een nieuwe wijk, maar toch al nagenoeg compleet. Er zijn diverse voorzieningen. Zo is er een brede school in Meeroevers, een kinderopvang en een gezondheidscentrum. Binnenkort komen daar een nieuwe school en supermarkt in Groenewei bij. In vakanties en weekenden is het strandtentje open voor een lekker ijsje of een andere snack.
Vergeet ook het unieke openbare land-art project Park Meerstad niet. Je kunt er heerlijk wandelen langs het water, chillen op het strandje, kajakken, suppen en zwemmen. Met je eigen bootje vaar je via de sluis tot aan de Friese en Groninger meren.

BEREIKBAARHEID
Hoewel je in Tersluis geniet van rust, ben je ook zó in het bruisende centrum van Groningen. Op de fiets is dat zo’n 25 minuten, met de auto zelfs maar 14 minuten. Liever geen parkeerkosten? QLink buslijn 5 brengt je snel vanaf Tersluis via het centrum tot aan het Centraal station. Je kunt ook op P+R Meerstad gratis parkeren en met de bus verder reizen. Maar de mooiste route is misschien wel over het water, via de sluis, van het hart van de stad tot het uitgestrekte wad.

Wil jij wonen in het visitekaartje van Tersluis? Ontdek het woningaanbod in fase 2 en meld je aan op de projectsite van de Vossenburglaan als geïnteresseerde.

Lees verder...

Woningen

Woningtype
Prijs

De Vossenburglaan - Vrijstaand

Bouwnummer 1 - € 469.500

Verkocht onder voorbehoud

155 m2 woonoppervlakte

530 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

De Vossenburglaan - Vrijstaand

Bouwnummer 6 - € 475.000

Verkocht onder voorbehoud

155 m2 woonoppervlakte

534 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

De Vossenburglaan - Vrijstaand

Bouwnummer 16 - € 477.500

Verkocht onder voorbehoud

155 m2 woonoppervlakte

566 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Vossenburglaan - Vrijstaand in het project De Vossenburglaan (fase 2)