De Vossenburglaan (fase 2), Meerstad

Binnenkort in verkoop

NIEUW Fase 2

De Vossenburglaan (fase 2)

Deze fase bestaat uit 5 rijwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen en (nieuw in deze fase!) 3 vrijstaande woningen. Uniek is de special (vrije kavel)

De Vossenburglaan fase 2
Ruim en luxe wonen in Tersluis, Meerstad
Wonen op een toplocatie nabij het prachtige Woldmeer, omgeven door rust en ruimte, en met de stad Groningen om de hoek. Dát biedt het nieuwbouwproject aan de Vossenburglaan van Tersluis. Nu fase 1 met succes is verkocht, is het tijd voor fase 2.

De 16 nieuwe woningen van Vossenburglaan fase 2 worden gekenmerkt door een verrassende architectuur, volop ruimte en een hoogwaardige afwerking. Net als in fase 1 gaat het om eigentijdse woningen met een stoer ontwerp, en sluiten fase 1 en 2 naadloos op elkaar aan. In fase 2 nu met nóg meer keuze in woningtypen.
Deze fase bestaat uit vijf rijwoningen, acht twee-onder-een-kapwoningen en (nieuw in deze fase!) drie vrijstaande woningen. Uniek is de special (vrije kavel) voor wie écht iets bijzonders wil.

De variaties in gevel en kap geven het geheel een speelse uitstraling. Alle woningen zijn volledig gasloos en worden opgeleverd met onder andere luxe sanitair en tegelwerk, een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Dat betekent duurzaam en comfortabel wonen én profiteren van lage woonlasten. De vrijstaande woningen, hoekwoningen en twee-onder-één-kapwoningen hebben op eigen terrein ruimte voor twee parkeerplekken, waarbij de oprit zelf naar wens aan te leggen is. De bewoners van de rijwoningen kunnen hun auto kwijt in de parkeerhaven aan de weg.
Aan de Vossenburglaan in het hart van Tersluis vind je alle aspecten die jouw woongeluk compleet maken

Rijwoningen:
De vijf rijwoningen vormen samen een speels woonblok met verspringende gevels en variatie in kap, zodat elke woning een eigen, unieke uitstraling heeft. Let ook eens op de fraaie details, zoals de manier waarop de huisnummers in het metselwerk zijn verwerkt. Elke rijwoning heeft standaard drie ruime slaapkamers en op de zolder ruimte voor een extra kamer. Aan de achterzijde van de woning grenst een zonnige achtertuin op het zuiden met een berging. Bij één van de hoekwoningen is optioneel een aangebouwde garage mogelijk.

Twee-onder-een-kapwoningen:
Ook bij de twee-onder-één-kapwoningen zie je de gevarieerde architectuur terug. Kies jij voor de stoere langskap of de robuuste dwarskap met extra ruimte op de tweede verdieping? De grote ramen aan de voorzijde zorgen voor een mooie lichtinval. De woning beschikt standaard over drie ruime slaapkamers en op de 2e verdieping ruimte voor een extra kamer. Verder krijg je er een aangebouwde stenen garage bij en kun je heerlijk genieten in de grote tuin op het zuiden.

Vrijstaande woningen:
Nieuw in fase 2 zijn de drie ruime vrijstaande woningen. Het markante metselwerk sluit mooi aan bij de rest van het aanbod. De woningen hebben standaard drie ruime slaapkamers, een aangebouwde stenen berging, en een diepe tuin gelegen op het zuiden. De hoge ramen op de begane grond zorgen voor veel lichtinval en de openslaande deuren naar de tuin maakt dat je zowel binnen als buiten kunt genieten van optimaal wooncomfort.

Vrije kavel:
Naast de 16 nieuwbouwwoningen komt er in fase 2 ook een special (vrije kavel) met een unieke woning. Nieuwsgierig over de invulling van deze special? Je zult nog even geduld moeten hebben, de plannen hiervoor worden later bekend gemaakt. Je kunt je wel alvast vrijblijvend aanmelden als geïnteresseerde via het aanmeldformulier. Dan houden wij je op de hoogte.

Fase 2 is volop in ontwikkeling. De conceptimpressies zijn uitsluitend indicatief en ter inspiratie, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

LOCATIE - LUXE WONEN IN MEERSTAD
Meerstad is dé nieuwe en groenste wijk van Groningen. Door de unieke ligging aan het Woldmeer, tussen stad en natuur, profiteer je van het beste van twee werelden. Je ervaart de ruimte en vrijheid van de natuur, en je bent binnen afzienbare tijd bij alle stedelijke voorzieningen, en alles op fietsafstand van het bruisende centrum van Groningen.
Tersluis, onderdeel van Meerstad, is een nieuwbouwwijk in een vergevorderd stadium. De wijk wordt steeds mooier en completer. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om heerlijk te wonen, te leven en te recreëren.
Wil jij wonen in het visitekaartje van Tersluis? Ontdek het woningaanbod in fase 2 en meld je aan als geïnteresseerde.

VOORZIENINGEN
Tersluis is een nieuwe wijk, maar toch al nagenoeg compleet. Er zijn diverse voorzieningen. Zo is er een brede school in Meeroevers, een kinderopvang en een gezondheidscentrum. Binnenkort komen daar een nieuwe school en supermarkt in Groenewei bij. In vakanties en weekenden is het strandtentje open voor een lekker ijsje of een andere snack.
Vergeet ook het unieke openbare land-art project Park Meerstad niet. Je kunt er heerlijk wandelen langs het water, chillen op het strandje, kajakken, suppen en zwemmen. Met je eigen bootje vaar je via de sluis tot aan de Friese en Groninger meren.

BEREIKBAARHEID
Hoewel je in Tersluis geniet van rust, ben je ook zó in het bruisende centrum van Groningen. Op de fiets is dat zo’n 25 minuten, met de auto zelfs maar 14 minuten. Liever geen parkeerkosten? QLink buslijn 5 brengt je snel vanaf Tersluis via het centrum tot aan het Centraal station. Je kunt ook op P+R Meerstad gratis parkeren en met de bus verder reizen. Maar de mooiste route is misschien wel over het water, via de sluis, van het hart van de stad tot het uitgestrekte wad.

Wil jij wonen in het visitekaartje van Tersluis? Ontdek het woningaanbod in fase 2 en meld je aan op de projectsite van De Vossenburglaan als geïnteresseerde.

Zo werkt het!
Lijkt het je wat om aan de Vossenburglaan te wonen? Bekijk hieronder de stappen die we doorlopen. Zo weet je precies wat je te wachten staat de komende tijd. Wel zo fijn!

Stap 1: Aanmelden als geïnteresseerde
Meld je aan als geïnteresseerde. We houden je vervolgens op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom De Vossenburglaan. Zo mis je niets over de verkoop!

Stap 2: Geef je bouwnummervoorkeur door
Op dit moment is er meer woninginformatie beschikbaar en kun je jouw bouwnummervoorkeur doorgeven. Wanneer je je bouwnummervoorkeur doorgeeft heb je bij de toewijzing een streepje voor. Bekijk dus snel de interactieve kavelkaart en geef jouw bouwnummervoorkeur door.

Stap 3: Start verkoop
Vanaf donderdag 11 juni 12.00 uur zal de verkoop van de woningen in fase 2 van De Vossenburglaan van start gaan. Vanaf dat moment staat alle verkoopdocumentatie online zoals de prijslijst en de verkooptekeningen. De inschrijving gebeurt volledig digitaal. Je kunt je gedurende 1 week online inschrijven via het inschrijfformulier in je persoonlijk account. De inschrijfperiode duurt tot en met donderdag 18 juni 17.00 uur.

Stap 4: Toewijzen woningen
Na de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen in week 26. Krijg je een woning toegewezen, dan word je gebeld door de makelaar. Tijdens dit telefoongesprek krijg je meer informatie over het verdere proces. Krijg je geen woning toegewezen, dan word je aangemerkt als reserve kandidaat. We houden je dan op de hoogte over de vervolgmogelijkheden.

Stap 5: Besluit en contractfase
In de twee weken optietijd die je hebt nadat je een woning toegewezen hebt gekregen, kun je beslissen of je de woning definitief wilt kopen. Ga je door met de koop? Dan maakt de makelaar de contracten voor je op. Haakt een optant af, dan wordt de eerstvolgende reserve kandidaat benaderd.

Stap 6: Start bouw
De start van de bouw van de 16 nieuwbouwwoningen is afhankelijk van de verkoop. Is hier meer informatie over bekend, dan lichten we alle kopers in.
Lees verder...

Nieuws over De Vossenburglaan (fase 2)

20-05-2020

De Vossenburglaan (fase 2): binnenkort start de verkoop!

Wonen op een toplocatie nabij het prachtige Woldmeer, omgeven door rust en ruimte, en met de stad Groningen om de hoek. Dát biedt het nieuwbouwproject aan de Vossenburglaan van Tersluis. Houd de site in de gaten, de verkoop start binnekort!


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Dorpsweg
1.13 km
Bushalte Brug
1.31 km
Bushalte Woldmeerweg
1.32 km
Bushalte Ruischerbrug
1.42 km
Bushalte Velthuisstichting
1.68 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Samenwerkingsschool Meeroevers
1.52 km
OBS De Spil
3.81 km
Joh. Calvijnschool
4.15 km
CBS De Heerdstee (Dalton)
4.28 km
Doefmat
4.38 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop
1.94 km
Kruidvat
2.11 km
ING Bank
2.14 km
Hema
2.18 km
Aldi
2.18 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Beijum
4.36 km
Medisch centrum Ten Boer
5.06 km
Doktorsdiensten Groningen
5.29 km
UMCG Groningen
5.41 km
Apotheek de Sprong
5.43 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaar

Pandomo Makelaars

Groningen

De Vossenburglaan (fase 2)

Is een ontwikkeling van:

Plegt-Vos