De Grandeur | Meeroeverslaan, Meerstad

In verkoop

Nog 1 woning beschikbaar!

De Grandeur | Meeroeverslaan

9 vrijstaande moderne onder architectuur gebouwde woningen.

Kies je eigen gevelsteen en beleef De Grandeur van vrijstaand wonen in Meerstad aan de Meeroeverslaan. Laat u verrassen door de ruime plattegrond en de vele raampartijen in de woning.

9 vrijstaande villa's aan de Meeroeverslaan in Meerstad.
Kopen = bouwen.

Op een van de allerlaatste vrije plekjes in Meeroevers komen 9 vrijstaande villa’s met een opvallend ontwerp. Met een plattegrond van 8 x 10 meter bieden de woningen heel veel leefruimte op de begane grond: een royale woonkamer met speelruimte voor de kinderen, een ruime keuken en een afgesloten bijkeuken. Wie dat wil kan zelfs kiezen voor een levensloopgeschikte indeling, met slaapkamer en badkamer op de begane grond.

De brede beukmaat van acht meter levert op de verdieping ruimte op voor maar liefst vier slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel, douche, ligbad en wc. Een extra dakkapel is mogelijk. Veel opbergruimte biedt de zolderverdieping, die via een vlizotrap bereikbaar is.

De robuuste villa’s met veel lichtinval bieden nog méér mogelijkheden. Bijvoorbeeld om het woongedeelte aan de tuinzijde te verwezenlijken in combinatie met de keuken. Of om de woning geheel levensloopbestendig te maken. Dit kan door een interne aanpassing op de begane grond of u kiest voor de meest uitgebreide variant waarbij de woning uitgebouwd wordt. Natuurlijk is het ook mogelijk om de standaard berging naast de woning te vervangen voor een op maat gemaakte berging of garage met eventueel ook nog een carport.

Omdat het oog ook wat wil, is gekozen voor een gemêleerde steen in de kleuren lichtgrijs, antraciet en bruin. Ieder huis heeft zijn eigen metselwerkpatroon, waardoor geen huis helemaal hetzelfde is. Onderscheidend zijn verder de stalen dakplaten en de dunne daklijsten. In het oog springen verder de stoere dakkapel en het grote raam met lamellen. Het draagt bij aan een overvloedige lichtinval.

Behalve veel leefruimte en volop daglicht bieden de vrijstaande villa’s veel extra’s op het gebied van duurzaamheid. Denk daarbij aan een efficiënte aardwarmtepomp voor verwarming en warm water, vloerverwarming en zonnepanelen. Het levert een EPC-waarde van 0,0 en Energielabel A++ op.
Bekijk ook de projectwebsite
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Brochure en prijslijst


Download

Download

Tekeningen - verkoopset en meerwerkopties


Download

Download

Download

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: