Oosterlaagte

Pak uw kans en bouw uw droomhuis aan de Oosterlaagte in Leens!

In Leens aan de Oosterlaagte heeft Woonwensfabriek nog twee ruime kavels in de verkoop. Een mooie locatie nabij het gezellige centrum van Leens, waar uw droomhuis op zou kunnen staan.

Aan de noordwestelijke kant van de mooie provincie Groningen ligt het gezellige dorpje Leens, een landelijk gelegen Gronings dorpje met ongeveer 1.800 inwoners. Een leuk dorpje waar men rust en ruimte vindt, maar wel met de diverse voorzieningen zoals winkels (waaronder twee supermarkten), scholen, banken, een gezondheidscentrum en een bibliotheek nabij. Het beste van 2 werelden is hier samengevoegd.

Bent u al bekend met de gezellige binnenstad van dit gemoedelijk dorpje? Hier vindt u diverse winkels en horecagelegenheden, waar het uitstekend vertoeven is, zowel in de zomer als in de winter. Leens is makkelijk te bereiken via de diverse busverbindingen. Ook per auto is Leens eenvoudig te bereiken. Met een kwartier zit je al op de snelweg.

Leens beschikt over veel cultureel erfgoed, een echte bezienswaardigheid is het landgoed Verhildersum met onder andere een koetshuis, dierenweide en museumboerderij Welgelegen. Kortom, een bijzonder plekje om te wonen.

In dit pittoreske dorpje Leens wordt gebouwd aan een ruim opgezette nieuwbouwwijk, Oosterlaagte. In deze groene, ruim opgezette nieuwbouwwijk heeft Woonwensfabriek nog twee kavels in de verkoop, namelijk kavel 2 en 3. Deze kavels zijn respectievelijk 576 en 574 vierkante meter en hebben beiden een prijs van €49.000,-.

Speciaal voor deze kavels hebben wij 3 verschillende woningtypes geselecteerd ter inspiratie. Binnen de grenzen van het beeldkwaliteitsplan zijn wij u echter ook graag van dienst met aanpassingen aan deze woningtypes of een geheel vrij ontwerp.

De kavel wordt door koper rechtstreeks aangekocht van de grondeigenaar. De weergegeven prijzen zijn de vrij-op-naam kavelprijzen. Dit betekent dat deze prijzen inclusief grond-, notaris- en kadasterkosten zijn.

Risico's op financieel en technisch gebied worden met het Woningborg-garantiecertificaat afgedekt. Bij oplevering vindt een gedegen controle plaats door een bouwkundige van Vereniging Eigen Huis.

Bouw ook uw droomhuis met ons op deze mooie locatie in Leens!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een plekje op de wachtlijst en / of een vrijblijvend inspiratiegesprek in onze inspiratiecentrum in Assen.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte De Wierde
329 m
Bushalte Borg Verhildersum
354 m
Bushalte Van der Munniklaan
581 m
Bushalte Welgelegen
794 m
Bushalte De Nije Nering
857 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
obs Akkerwinde
3.26 km
H. de Cockschool
3.45 km
OBS Solte Campe
5.71 km
Ichtusschool Zoutkamp
5.83 km
Pinokkio Peuterspeelzaal
6.13 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop
3.45 km
Venhuizen Drogisterij
3.69 km
Attent
6.01 km
Spar Bergstra
6.28 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartsenpraktijk van Eenrum
4.65 km
Apotheek Eenrum
4.65 km
Huisartsen Reitdiep
6.51 km
Huisartsenpraktijk Baflo
8.34 km
Apotheek Baflo
8.34 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Financieel advies

Neem voor meer informatie over jouw financiële mogelijkheden contact op met:

Lamberink Financieel Adviseurs Groningen

Assen

Adviesgesprek aanvragen »

Heb je een vraag?


Oosterlaagte