Esserdael |Harener Holt, Haren Gn

In verkoop

Nog enkele woningen beschikbaar!

Esserdael |Harener Holt

HARENER HOLT
Groen wonen op een toplocatie met alle voorzieningen binnen handbereik? Het is mogelijk! Aan de noordkant van het dorp Haren, direct aan de rand van de stad Groningen, verrijst Esserdael: het laatste en mooiste deel van de wijk Harener Holt. Hier geniet u van het kleinschalige, sfeervolle karakter van het dorp Haren met al haar uitstekende voorzieningen. Varen met de boot, zwemmen, zonnen of juist schaatsen in de winter. Het Paterswoldsemeer, het Hoornsemeer en de Hoornseplas liggen op een steenworp afstand van uw nieuwe woning. En tegelijkertijd ligt de bruisende binnenstad van Groningen met al haar activiteiten bij u om de hoek. Kortom: het beste van twee werelden ligt binnen handbereik.

ESSERDAEL
Esserdael is het meest exclusieve deel van de wijk Harener Holt en wordt ontwikkeld door Geveke Bouw & Ontwikkeling. Esserdael ademt de grandeur, stijl en sfeer van weleer, maar dan met het comfort en de duurzaamheid van nu. De naam Esserdael ontleent zich aan het naastgelegen voormalige klooster en het huidige buurtschap Essen. Opvallend in het plan is de bestaande groenstructuur, de zogenaamde ‘groene kamers’, die behouden blijven in het plan. Een dergelijke beschutte plek wordt ook wel ‘dael’ genoemd. Esserdael bestaat in totaal uit zeven statige gezinswoningen en veertien royale geschakelde villa’s, met een rijke architectuur. Subtiele details, karakteristiek metselwerk, grote overstekken en hoogwaardige materialen geven Esserdael de allure die dit slotstuk verdient.

HAAL DE NIEUWSTE TECHNIEKEN IN HUIS
Uw nieuwe woning kenmerkt zich door de rijke uitstraling van weleer, maar is tegelijkertijd voorzien van de nieuwste hedendaagse technieken. Zo beschikt de woning over een bodemwarmtepomp. Dit duurzame en betrouwbare verwarmingssysteem maakt gebruik van warmte en koude uit de bodem. Zo zorgt u in de winter voor aangename warmte in huis en kunt u in de zomer de woning met hetzelfde gemak koelen. Door toepassing van vloerverwarming is een comfortabele warmte of verkoeling altijd gegarandeerd. Met de zonnepanelen op uw dak wekt u bovendien zelf elektriciteit op. Via de nieuwste technische toepassingen in huis, is het toevoegen van ‘slimme functionaliteiten’ hiermee eenvoudig. Daarnaast is uw woning geïsoleerd volgens de hoogste standaard en wordt gebruik gemaakt van onderhoudsarme materialen.

WONINGTYPEN:
STIJLVOL EN ROYAAL WONEN:ZEVENSTATIGE GEZINSWONINGEN
Met een woonoppervlakte van ca. 162 m2 tot ca. 185 m2 (gebruiksoppervlak) biedt deze statige gezinswoning u een zee van ruimte. De afwijkende positie van de trap zorgt voor een scala aan indelingsmogelijkheden, zodat u uw eigen stempel op de woning kunt drukken. De riante kavel is bovendien voorzien van een externe berging en ruimte voor twee parkeerplaatsen.

RUIMTE OM TE WONEN ZOALS U DAT WILT: 2 DIEPE ROYALE GESCHAKELDE VILLA’S
Met een woonoppervlakte van ca. 177 m2 tot ca. 181 m2 (gebruiksoppervlak) zijn deze diepe royale geschakelde villa’s uniek in plan Esserdael. De woning biedt u op de begane grond de mogelijkheid om zowel straatgericht als tuingericht te wonen. Op de riante kavels is ruimte voor twee parkeerplaatsen, zodat u de auto altijd op eigen erf kunt parkeren voor de aan de woning gekoppelde stallingsruimte.

EXCLUSIEF WONEN MET DE GRANDEUR VAN HAREN: 12 BREDE ROYALE GESCHAKELDE VILLA’S
Met een woonoppervlakte van ca. 188 m2 (gebuiksoppervlak) zijn de brede geschakelde villa’s met recht royaal te noemen. De woning biedt u vooral op de begane grond veel indelingsvrijheid. Doordat de woning zo breed is, profiteert u optimaal van de natuurlijke lichtinval. De mooie kavels zijn tevens voorzien van een losstaande externe stallingsruimte en er is ruimte voor twee parkeerplaatsen.
Bekijk ook de projectwebsite
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: