Helperkade, Groningen

In verkoop

Verkoop is gestart. Inschriven kan t/m 13 april

Helperkade

9 Stadsvilla's, 8 Herenhuizen en 26 drie-kamer-appartementen in Groningen Zuid

Helperkade: Wonen zoals jij wilt!

De verkoop is gestart: inschrijven kan t/m 13 april!
Om fysiek contact zo veel mogelijk te vermijden zal de verkoop online verlopen via de projectsite.
Alle informatie over de woningen en appartementen, zoals brochures, prijslijsten, technische omschrijvingen en verkooptekeningen, is vanaf 25 maart 17:00 uur online beschikbaar.
Om iedereen de mogelijkheid te geven de informatie te bestuderen, is de inschrijftermijn verlengd t/m 13 april.
Inschrijven voor een van de woningen van uw voorkeur kan alleen digitaal door middel van het inschrijfformulier in jouw account op de projectsite van Helperkade.nl

In Helperkade vindt iedereen een woning naar zijn smaak. Het aanbod is namelijk zeer gevarieerd. Je hebt keuze uit 26 appartementen met uitzicht op het Helperdiep, 8 luxe stadsvilla’s met tuin op het zuiden en een verhoogd terras aan de waterzijde en 9 gezellige herenhuizen met een speelse indeling waarbij de keuken centraal staat. Dus wil jij groot wonen of liever compacter, met een moderne architectuur of meer aansluitend bij de jaren 30 woningen in de buurt? In Helperkade kan het allemaal!

LOCATIE: Gezellige volkswijk
Helpman staat bekend als een leuke wijk waar het prettig wonen is. De vele jaren 30 woningen geven de wijk een sfeervolle uitstraling. De nieuwe bebouwing van Helperkade sluit hier mooi op aan en vormt een symbolische verbinding naar het nu. Door de gevarieerde bebouwing, van villa’s tot appartementen, heeft de wijk een leuke mix van bewoners. Hier voelt iedereen zich thuis.

Voorzieningen
In de wijk heb je alles wat je dagelijks nodig hebt. In de buurt zijn vele winkels waaronder HEMA, Etos, Albert Heijn en Kruidvat. Ook zijn er diverse horecagelegenheden en scholen in de nabijheid. In het overdekte Helper zwembad kun je lekker zwemmen en over de Helperroute kun je mooi wandelen, net als in het nabijgelegen Sterrebos. Op de fiets ben je in 10 minuten in het centrum van Groningen.

Upgrade voor de hele wijk
Het gebied rondom Helperkade wordt geheel opnieuw ontwikkeld. Er komt een gezellige boulevard met een vlonder en trappen, zodat je optimaal kunt genieten van het water. De boulevard sluit aan op het bestaande fietspad. Het openbare gebied wordt hoogwaardig ingericht met fraaie bestrating en veel groen. Is Helpman nu al een geweldige plek om te wonen, in de nabije toekomst wordt het alleen maar leuker!


TYPE STADSVILLA: 8 Stadsvilla’s aan het water!
Dit is wonen op niveau. Letterlijk, want de woningen liggen circa 80 centimeter hoger dan de boulevard. Je bereikt je woning via een karakteristiek trappetje, en achter de tuinmuur staat een haagje. Je hebt dus een fraai uitzicht over de boulevard en het water, terwijl wandelaars niet bij jou naar binnen kunnen kijken. Bij iedere stadsvilla hoort één eigen parkeerplaats, dus ook voor de auto is er ruimte. Zie jij jezelf al wonen in een stadsvilla van Helperkade? Bekijk dan snel alle specificaties op de projectsite en schrijf je in!

Strak en modern
De woningen hebben een strakke en moderne architectuur in een warme gevelkleur. De baksteenarchitectuur kenmerkt zich door vele details, verticale accenten en verbijzonderingen in het metselwerk. Naast een verhoogd terras aan de waterzijde hebben de stadsvilla’s een ruime achtertuin op het zuiden.

Royale hoekwoningen
De hoekwoningen hebben een uitbouw aan de zijkant van de woning en tuin op het zuiden. Je komt binnen in deze uitbouw met op de begane grond de eetkamer aan de waterzijde en de keuken aan de tuinzijde. De woonkamer is op de eerste verdieping. De vide verbindt de woonkamer en de keuken. Op de tweede verdieping heb je twee zeer royale slaapkamers over de hele breedte van de woning en een badkamer. Op derde verdieping is ruimte voor twee extra slaapkamers, een tweede badkamer en een techniekruimte voor de warmtepomp, wasmachine en droger. Als kers op de taart heb je op deze verdieping ook nog de mogelijkheid voor een heerlijk dakterras.

Speels ingedeelde tussenwoningen
De vierlaags tussenwoning heeft de keuken aan de straatzijde en de eetkamer aan de tuinzijde. Je hebt een verhoogd terras met uitzicht over het Helperdiep en de achtertuin ligt op het zuidwesten. De woonkamer met vide bereik je via de open trap naar de eerste verdieping. De woning heeft verder ruimte voor vier gigantische slaapkamers, twee badkamers en een aparte techniekruimte.
De overige tussenwoningen zijn drielaags en hebben standaard een uitbouw aan de achterzijde waardoor de woonkamer extra groot is. De keuken is in het midden. Ruimte is het sleutelwoord bij deze woningen, want er is plek voor maar liefst vijf slaapkamers en een optionele tweede badkamer.

Voor of achter buiten zitten
Alle woningen hebben een verhoogd terras aan de boulevard. Na je werk op het terras lekker een rosétje drinken en uitkijken over het water, zie je het al voor je? Je zonnige tuin biedt veel privacy. Je kunt dus altijd kiezen; aan de voorkant gezellig zitten met de buren, of achter genieten van de rust.


TYPE HERENHUIS: 9 Herenhuizen
De herenhuizen liggen aan de Helper Westsingel en bestaan uit twee woonlagen en een sfeervolle kap. De architectuur sluit aan op die van een gezellige Groninger volksbuurt. Het ontwerp, met tuinmuurtjes met zitelementen, nodigt uit om op straat te zitten en contact te hebben met de buren. Ieder herenhuis heeft een eigen parkeerplaats.
Zie jij jezelf al wonen in een herenhuis van Helperkade? Bekijk dan snel alle specificaties op de projectsite en schrijf je in!

Keuken als centrale plek
De woningen hebben een speelse indeling met het eetgedeelte aan de straatkant en de keuken in het midden van de woning. Een heerlijke plek om aan het eind van de dag als gezin samen te komen en gezellig te eten.

Welke woning kies jij?
De hoekwoning heeft vier enorme slaapkamers, een grote badkamer en op zolder een aparte afgesloten techniekruimte. De tussenwoningen hebben vijf slaapkamers en een gemetselde dakkapel. De woonkamers liggen aan de tuinkant en vanuit de eetkamer kijk je uit over de straat. Het centrale punt van de begane grond is keuken in het midden van de kamer.

Lekker buiten spelen
Elke woning heeft een eigen buitenruimte aan de straat. De woningen worden als het ware ingelijst door een fraaie tuinmuur. De steeg tussen de woningblokken verspringt bewust om het buiten spelen te bevorderen. Dit is een perfecte plek om bijvoorbeeld touwtje te springen of te stoepkrijten. Lekker naar buiten en ravotten maar!


TYPE APPARTEMENTEN: 26 appartementen!
De appartementen zijn ondergebracht in een kleinschalig appartementencomplex dat de uitstraling heeft van individuele woningen. Het geheel heeft drie en plaatselijk vier lagen en vier portalen. De baksteenarchitectuur is rijk gedetailleerd en uitgevoerd in een warme gevelkleur. Zo ontstaat een gezellig, stads beeld dat goed aansluit bij de rest van de wijk. De appartementen worden verkocht zonder parkeerplaats. Wil je wel een parkeerplaats, dan kun je één van de 13 plekken kopen die direct naast het gebouw liggen. Let op: voor de appartementen geldt een zelfbewoningsplicht. Verhuur is niet toegestaan.
Zie jij jezelf al wonen in een van de appartementen in Helperkade? Bekijk dan snel alle specificaties op de projectsite en schrijf je in!

Een of twee slaapkamers
Je kunt zelf bepalen of je één of twee slaapkamers wilt. Dus heb je graag een werkkamer of wil je liever een grotere woonkamer? Jij mag het zeggen! Via een fraaie schuifpui kun je naar je terras of balkon. Je appartement is volledig gasloos, dus jij bent hier klaar voor de toekomst!

Lekker buiten zitten
De appartementen zijn modern en comfortabel en kijken uit over het water. Elk appartement heeft een eigen buitenruimte. Woon je op de begane grond dan heb je een fijn terras, op de verdieping heb je een balkon. Op de begane grond is er ook voor elk appartement een fietsenberging. Voor je appartement ligt de fraaie, nieuwe boulevard waar je heerlijk kunt zitten en genieten van het water.
Lees verder...

Nieuws over Helperkade

25-03-2020

Helperkade - inschrijven kan tot 13 april

In Helperkade vindt iedereen een woning naar zijn smaak. Je hebt de keuze uit 26 appartementen, 8 luxe stadsvilla's en 9 herenhuizen. Belangstelling? Inschrijven kan tot 13 april a.s. 23:59u!


Lees verder

Woningen

Woningtype
Prijs

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 1 - koopsom € 220.000

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 2 - koopsom € 217.500

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 3 - koopsom € 217.500

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 4 - koopsom € 217.500

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 5 - koopsom € 217.500

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 6 - koopsom € 217.500

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 7 - koopsom € 217.500

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 8 - koopsom € 222.500

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 9 - koopsom € 217.500

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 10 - koopsom € 209.500

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 11 - koopsom € 209.500

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 12 - koopsom € 209.500

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 13 - koopsom € 209.500

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 14 - koopsom € 209.500

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 15 - koopsom € 209.500

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 16 - koopsom € 217.500

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 17 - koopsom € 225.000

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 18 - koopsom € 220.000

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 19 - koopsom € 209.500

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 20 - koopsom € 209.500

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 21 - koopsom € 220.000

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 22 - koopsom € 220.000

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 23 - koopsom € 220.000

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 24 - koopsom € 225.000

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 25 - koopsom € 225.000

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Appartementen

Bouwnummer 26 - koopsom € 225.000

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Stadsvilla's

Bouwnummer 27 - koopsom € 560.000

Beschikbaar

177 m2 woonoppervlakte

197 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Stadsvilla's

Bouwnummer 28 - koopsom € 515.000

Beschikbaar

161 m2 woonoppervlakte

127 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Stadsvilla's

Bouwnummer 29 - koopsom € 495.000

Beschikbaar

159 m2 woonoppervlakte

135 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Stadsvilla's

Bouwnummer 30 - koopsom € 495.000

Beschikbaar

159 m2 woonoppervlakte

135 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Stadsvilla's

Bouwnummer 31 - koopsom € 497.500

Beschikbaar

159 m2 woonoppervlakte

143 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Stadsvilla's

Bouwnummer 32 - koopsom € 499.500

Beschikbaar

159 m2 woonoppervlakte

147 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Stadsvilla's

Bouwnummer 33 - koopsom € 515.000

Beschikbaar

161 m2 woonoppervlakte

139 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Stadsvilla's

Bouwnummer 34 - koopsom € 550.000

Beschikbaar

177 m2 woonoppervlakte

188 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Herenhuizen

Bouwnummer 35 - koopsom € 475.000

Beschikbaar

150 m2 woonoppervlakte

168 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Herenhuizen

Bouwnummer 36 - koopsom € 429.500

Beschikbaar

141 m2 woonoppervlakte

125 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Herenhuizen

Bouwnummer 37 - koopsom € 429.500

Beschikbaar

141 m2 woonoppervlakte

123 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Herenhuizen

Bouwnummer 38 - koopsom € 435.000

Beschikbaar

143 m2 woonoppervlakte

121 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Herenhuizen

Bouwnummer 39 - koopsom € 425.000

Beschikbaar

140 m2 woonoppervlakte

121 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Herenhuizen

Bouwnummer 40 - koopsom € 435.000

Beschikbaar

143 m2 woonoppervlakte

122 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Herenhuizen

Bouwnummer 41 - koopsom € 429.500

Beschikbaar

141 m2 woonoppervlakte

125 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Herenhuizen

Bouwnummer 42 - koopsom € 429.500

Beschikbaar

141 m2 woonoppervlakte

138 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Helperkade - Herenhuizen

Bouwnummer 43 - koopsom € 475.000

Beschikbaar

150 m2 woonoppervlakte

193 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Thomsonstraat
223 m
Bushalte Van Iddekingeweg
294 m
Bushalte Van Schendelstraat
420 m
Bushalte Weg der Verenigde Naties
463 m
Bushalte Jan Luykenstraat
477 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Kleine WIngerd
167 m
Harm Jan Zondag Junior College
738 m
De Bolster
765 m
De Tamarisk
800 m
Fiduciaschool
844 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Etos
400 m
Kruidvat
419 m
PostNL
422 m
ING Bank
422 m
Albert Heijn
465 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Helperplein
380 m
Medisch Centrum de Vecht
887 m
apotheek de Wiljes
941 m
Doktorsdiensten Groningen
2.07 km
Apotheek Hanzeplein
2.21 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaar

Pandomo Makelaars

Groningen

Helperkade

Is een ontwikkeling van:

Slokker Vastgoed