Koopprijs

Van € 330.000 - € 560.000

Aantal woningen

18

Woonoppervlakte

82 m2 tot 133 m2
Inhoud
217 m3 tot 351 m3

Omschrijving

Het Ebbingekwartier spant De Kroon

Wonen in De Kroon
Verrassend en royaal wonen in Groningen stad. Als spectaculaire finale van het meerjarig nieuwbouwproject Het Ebbingekwartier wordt appartementengebouw De Kroon gerealiseerd. De allerlaatste fase van projectontwikkelaar VanWonen. Dat betekent ook een laatste kans om in deze razend populaire woonwijk te komen wonen. De Kroon betekent royaal wonen in de stad en maakt woonwensen meer dan waar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw.
De woonoppervlakten variëren, wilt u een gelijkvloers appartement met een woonoppervlakte van circa 82 tot 179 m²? Of kiest u voor een tweeverdiepingen- appartement van respectievelijk circa 112 m², 160 m² of 179 m²? Werkelijk spectaculair zijn de twee zeer ruime en luxe tweeverdiepingen-appartementen van 272 m² en 313m². Hier woont u letterlijk in de top met een fenomenaal uitzicht. De Kroon is speciaal ontworpen voor urban-city-lovers die graag in de stad willen (blijven) wonen. Alleenstaanden, tweepersoonshuishoudens of gezinnen. Kantoor aan huis? Ruimte zat. Het kan allemaal in De Kroon. Ieder appartement heeft een balkon met uitzicht over de stad. Uw auto parkeert u in de Boterdiepgarage, hier kunt u een parkeerplaats huren.

PARKEER-ACTIE
Vanuit het gebouw kunt u met een privé -lift naar de onderliggende Boterdiepgarage; met deze lift bent u dus zo vanuit uw appartement bij uw auto.
Alle appartementen hebben recht op een parkeerabonnement in de parkeergarage.
Indien u nu een koopcontract tekent, geeft VanWonen u de eerste DRIE JAAR het abonnement CADEAU.
Voor de appartementen gelegen op verdieping 8 en 9 zijn twee abonnementen per woning beschikbaar.
Het abonnement is gekoppeld aan het appartement. Indien u binnen drie jaar verhuist, verhuist het abonnement voor de resterende tijd met het appartement mee naar de nieuwe bewoner. Het parkeerabonnement zal ingaan op de dag van de oplevering van uw appartement.

Locatie
De Kroon komt op de hoek van de Bloemsingel en de Kolendrift. Een markante plek waar niemand omheen kan. Tegenover De Kroon ligt het immens populaire, multifunctioneel- en creatief centrum DOT. Het nabij gelegen Boterdiep is een levendige straat met veel bedrijvigheid en is een veelgebruikt verkeersader voor veel fietsers. Het gebouw is gelegen aan de Bloemsingel en kijkt aan alle zijden uit over Groningen. Hoe hoger u zit, hoe verder het zicht.

Types
Het comlex bevat 3 verschillende type appartementen ingedeeld in 3- 4- en 5- kamer appartementen en telt maar liefst 15 verschillende plattegronden verspreidt over 8 verschillende etages. De ruime 3 kamer appartementen zijn gelegen op de 1e, 2e, 3e, 4e en 5e verdieping. Er is zelfs een 3 kamerappartement verdeeld over 2 verdiepingen mét 2 buitenruimtes! De grootte van de appartementen varieert in woonoppervlakte van circa 82 m² tot circa 133 m². Ieder appartement heeft zijn eigen unieke uitzicht en een (inpandige) buitenruimte. Parkeren kan in de ondergelegen Boterdiep garage. Iedere appartementseigenaar heeft recht op een abonnement.
Kortom: voor elk wat wils!

Type B
Aantrekkelijke driekamerappartementen
INDELING: Entree; Ontvangsthal die toegang geeft tot de berging (wasmachine/droger) en de royale woonkamer met open keuken van circa 60 m². De woonkamer heeft kamerhoge ramen, een schuifpui geeft toegang tot de half overdekte balkon, gericht op het noordoosten. Via de woonkamer komt u in een tweede centrale hal die toegang geeft tot het toilet, luxe badkamer met dubbele wastafel, 2e toilet, inloopdouche en ligbad. De tweede hal geeft ook toegang tot slaapkamer één van circa 17 m², slaapkamer twee van circa 18 m² en een bergingskast.
Kenmerkend zijn de verdiepingshoge ramen die een prachtige uitkijk bieden over het gezellige DOT-terrein, het stadsstrand en de stad. Dit type appartement grenst aan de extra geïsoleerde ventilatieschacht van de onderliggende Boterdiepgarage. De ventilatoren zullen alleen bij calamiteiten en onderhoud worden gebruikt.
Bouwnummers: 39, 44, 49, 54

Type C + C2
Vijf praktisch ingedeelde driekamerhoekappartementen
INDELING: Entree, Z-vormige gang die toegang geeft tot een berging (wasmachine/wasdroger opstelplaats); Installatie; Toilet 1; Badkamer met wastafel, 2e toilet en douche. De gang biedt aan het einde toegang tot slaapkamer één van circa 17 m² en de woonkamer met open keuken van circa 29 m². De woonkamer is voorzien van kamerhoge ramen en een schuifpui die toegang geeft tot het ruime balkon/loggia van circa 14 m². Het balkon is gericht op het zonnige zuidwesten en kijkt uit op het prachtige Ebbingekwartier. Via de woonkamer komt u in slaapkamer twee van circa 11 m², voorzien van een deur die toegang geeft tot het balkon. Deze slaapkamer kunt u als optie betrekken bij de woonkamer om een groter woon-/leefkeuken te creëren. Deze en andere opties kunnen opgegeven worden via de meerkeuzelijst.
Bouwnummers: C: 40, 45 (C2), 50, 55 (C2), 60

Type D
Zonnige en praktisch ingedeelde driekamerappartementen
INDELING: Entree; Centrale gang die toegang geeft tot de berging (installatie en aansluiting voor een wasmachine/droger); Toilet met fontein; Badkamer met wastafel, tweede toilet en inloopdouche. Aan het einde van de gang bereikt u links slaapkamer één van circa 18 m²; slaapkamer twee van circa 11 m² en rechts toegang tot de woonkamer met open keuken van circa 35 m². De keuken bevindt zich aan de lange zijde van de woonkamer. Via een schuifpui komt u op de deels inpandige loggia/balkon van circa 11 m², gericht op het zonnige zuidwesten. Hier heeft u een mooi uitzicht op het levendige Ebbingekwartier.
Bouwnummers: 41, 46, 51, 56, 61

Type E + E3
Drie fantastische en ruime driekamerhoekappartementen
INDELING: Entree; Ontvangsthal en lange Z-vormige gang die toegang geeft tot de berging (installatieruimte, wasmachine en wasdroger aansluiting); Toilet met fontein; Badkamer met wastafel, tweede toilet en inloopdouche. De gang geeft toegang tot de langgerekte, zeer ruime slaapkamer één van circa 23 m². Deze slaapkamer heeft een schuine voorzijde. Slaapkamer twee is circa 20 m² groot. De woonkamer met een schuin aflopende voorzijde heeft een open keuken, totaal circa 35 m². Een schuifpui geeft toegang tot de deels inpandige loggia/balkon van circa 5 m² en is gericht op het Oosten. U kijkt uit op de Kolendrift met uitzicht op de Martinitoren en over de stad.
Bouwnummers: E: 47, 52, 57 (E3)

Type E4
Driekamerhoekappartement over twee woonlagen
INDELING: Entree; Ontvangsthal en Z-vormige gang die toegang biedt tot de berging met ruimte voor een wasmachine en wasdroger aansluiting; Toilet met fontein; Badkamer met wastafel, 2e toilet en inloopdouche. Aan het einde van de gang ligt slaapkamer twee van circa 16 m² en de woonkamer met schuin oplopend plafond en een luxe open keuken, samen circa 48 m². De schuifpui geeft toegang tot het terras van circa 7 m². Het gedeelte van de woonkamer met schuin oplopend plafond heeft dakramen die zorgen voor optimaal daglicht. In de woonkamer bevindt zich tevens een vaste trap naar de zesde verdieping. Via de overloop komt u in slaapkamer één van circa 18 m². Deze slaapkamer heeft een tweede balkon/ loggia van circa 5 m². U kijkt uit op de Kolendrift, het fraaie Ebbingekwartier en het centrum van Groningen.
Bouwnummer: 62

Verkoop- en inlichtingen:
Heeft u belangstelling om op deze unieke plek, aan de rand van de binnenstad, in een appartement te wonen? Schrijf u dan nu in via de projectwebsite op één van de nog beschikbare appartementen (woneninhetebbingekwartier.nl).
Kijk voor meer informatie op de website: woneninhetebbingekwartier.nl of neem contact op met één van de verkopend makelaars.

Lees verder...
Bnr. Woningtype
Reset
39 De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement € 520.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement

Bouwnummer 39 - € 520.000

Verkocht

133 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

40 De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement € 360.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement

Bouwnummer 40 - € 360.000

Verkocht

87 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

41 De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement € 330.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement

Bouwnummer 41 - € 330.000

Verkocht onder voorbehoud

82 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

44 De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement € 545.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement

Bouwnummer 44 - € 545.000

Verkocht

133 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

45 De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement € 380.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement

Bouwnummer 45 - € 380.000

Verkocht onder voorbehoud

87 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

46 De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement € 355.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement

Bouwnummer 46 - € 355.000

Verkocht

84 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

47 De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement € 455.800

De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement

Bouwnummer 47 - € 455.800

Verkocht

111 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

49 De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement € 555.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement

Bouwnummer 49 - € 555.000

Verkocht

133 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

50 De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement € 385.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement

Bouwnummer 50 - € 385.000

Verkocht

87 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

51 De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement € 360.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement

Bouwnummer 51 - € 360.000

Verkocht

84 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

52 De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement € 455.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement

Bouwnummer 52 - € 455.000

Verkocht

111 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

54 De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement € 560.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement

Bouwnummer 54 - € 560.000

Verkocht

133 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

55 De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement € 390.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement

Bouwnummer 55 - € 390.000

Verkocht

87 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

56 De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement € 365.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement

Bouwnummer 56 - € 365.000

Verkocht

84 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

57 De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement € 468.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement

Bouwnummer 57 - € 468.000

Verkocht

111 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

60 De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement € 399.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement

Bouwnummer 60 - € 399.000

Verkocht

87 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

61 De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement € 375.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement

Bouwnummer 61 - € 375.000

Verkocht

84 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

62 De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement € 489.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement

Bouwnummer 62 - € 489.000

Verkocht

112 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Kroon op het Ebbingekwartier - 3 kamer appartement in het project De Kroon op het Ebbingekwartier